keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kuvia kampukselta

Aurinkoinen kevatpaiva ja etuajassa loppunut luento tarjosivat mainiot puitteet seilailla ympari kampusaluetta ja nappailla muutamia valokuvia. Pidemmitta esittelyitta, UWW-kampus!


Hyer Hall on kampuksen vanhin rakennus ja luentosalien lisaksi pitaa sisallaan suurimman osan korkean profiilin toimistoista ja konttoreista. Taalla opiskelijat mm. hoitavat raha-asiansa yliopiston suuntaan.


James R. Connor University Center eli tuttavallisesti UC on monissa maarin opiskelijatoiminnan keskus. Jo pelkastaan pohjakerroksessa sijaitsee nelja erilaista kahviota, kioskia ja keittolaa, kellarista loytyy elokuva-, biljardi- ja keilasalit seka viela yksi ruokala. Mainitussa kellarissa kuulemma tarjoillaan oluttakin. UC:ssa sijaitsee myos suuri juhlasali seka Warhawk Office - kyseinen putiikki tuottaa ja jakaa opiskelijakortit seka hoitaa niihin ja niiden maksuominaisuuksiin liittyvat asiat.


Tama parakkimainen rakennus on Heide Hall, jossa valtaosa kaikesta viestintatieteisiin liittyvista asioista tapahtuu. Huomautettakoon, etta monen viestintatieteiden laitoksen henkilokuntaan kuuluvan toimisto loytyy kirjaston yhteydesta.


Talta puolestaan nayttaa mainitun kirjaston sisalla. Kolmikerroksisen kirjaston kakkoskerros pitaa sisallaan tietokoneet, tulostimen, kasikirjaston seka liittovaltion dokumenttien kokoelman. Kolmannesta kerroksesta loytyy paakokoelma, yksinaiseen opiskeluun tarkoitetut kopit seka lisaa tietokoneita. Ensimmainen kerros on omistettu erilaisille lehdille ja ryhmatyotiloille. Kirjastolla on sillakin oma kahvionsa, vaikkei matkaa UC:lle ole kuin satakunta metria.


Hyland Hall tulee vaihto-opiskelijoille tutuksi jos ei muuten, niin kansainvalisten asioiden toimiston kautta, joka sijaitsee rakennuksen pohjakerroksessa. Myos Hyland Hallilla on oma kahvionsa.


Nakyma Winther Hallin kuudennen kerroksen ikkunasta kohti kampusalueen ydinta. Kuvan oikeassa laidassa pilkottaa University Centerin lastauslaituri, vasempaan reunaan rajoittuu kirjasto ja keskella kuvaa nokottavan McGraw Hallin takaa kurkistaa jo aiemmin mainittu Hyer Hall. Heide Hall sijaitsee vasemmalla, juuri kuvan ulkopuolella. Hyland Hall sijaitsee hieman kauempana, kuvatusta alueesta oikealle.

2 kommenttia:

  1. Minne tuo keltainen bussi menee? Olen kuvitellut että ns. joukkoliikennettä on hyvin vähän, jos ollenkaan?

    VastaaPoista
  2. Alueella vierailee jatkuvasti erilaisia tutustumiskierroksella ravaavia ryhmia. Ilmeisesti paaasiassa lukiolaisia, mutta myos vanhempaa vakea (olettaisin, etta paluuopiskelua harkitsevia). Kyseessa ei tietaakseni ole mikaan julkinen kuljetus.

    VastaaPoista